Info

Info

Inmiddels blijven de inschrijvingen binnenkomen en de deelnemersaantallen lopen op. We verwachten zondag 26 juni dan ook een grote opkomst. We gaan er een mooie wielerdag van maken! We proberen de wachttijden bij de daginschrijvingen te beperken. Maar voorinschrijvers kennen kortere wachttijden. Schrijf je daarom alvast in. Dit kan door rechtsboven in op de knop ‘Inschrijven’ te drukken.

Voor nu delen we alvast graag wat praktische informatie met je. Lees de tekst zorgvuldig door, mochten er daarna nog vragen zijn. Dan kun je altijd contact opnemen met info@despeervanrijsbergen.com.

Parkeren
De start/finish en het centrale verzorgingsplein zijn te vinden op Sportpark De Laguiten aan de Laguitensebaan 60 in Rijsbergen. Rondom Rijsbergen zullen de deelnemers en bezoekers op verschillende plaatsen door middel van borden worden gewezen op de route om bij de parkeerplaatsen te komen.

Routes
Om te zorgen dat onze deelnemers goed van start gaan en onderweg de juiste route volgen, pijlen we ook dit jaar onze routes weer zorgvuldig uit. 
Paarse pijlen 160 km Wielerroute
Rode pijlen     100 km Wielerroute
Blauwe pijlen  60 km Wielerroute
Groene pijlen  55 km E-Bike
Gele pijlen       25 km Familietocht

De GPX routes kunnen via de knoppen onderstaand aan deze pagina gedownload worden.
Startprocedure voorinschrijvers
Ook zoals voorgaande jaren zal de vertrekprocedure in de sporthal plaatsvinden. Je fiets kan gewoon mee naar binnen. Voorinschrijvers kunnen doorlopen bij de Scan & Go balie, zorg dat je je bevestigingsmail op papier of smartphone bij de hand hebt! Bij de startprocedure ontvangt u een startpakket, als de inschrijving is voltooid is er achter de sporthal ons Village Départ, hier kun je nog een kop koffie drinken en/of verzamelen met fietsvrienden, voordat u aan uw tocht begint.

Startprocedure daginschrijvers
De daginschrijvers hebben een apart deel in de sporthal. Alles zal duidelijk aangegeven worden met borden, zodat je precies weet waar je moet zijn. Het inschrijfgeld kan zowel contant als met PIN worden betaald. Na het inschrijven ontvang je ook het startpakket en kun je door naar het Village Départ.

Starttijden
25 KM   10.00 – 13.00 uur
55 KM   10.00 – 12.00 uur
60 KM    08.00 – 12.00 uur
100 KM  08.00 – 11.00 uur
160 KM  08.00 – 10.00 uur

Ook dit jaar zijn er douches en kleedruimtes beschikbaar en verzorgingsposten voor onderweg.

Wij zijn er klaar voor! 
A bientôt in ons mooie Wielerdorp Rijsbergen.